Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

Lossning

Så var då ripsvarpen färdig till slut. Det har varit lite trögt med inspirationen den här omgången. Har känt mig lite instängd mellan de ljusa varpslingorna och inte kunnat gå loss alla gånger. Men jag är ganska nöjd med resultatet i de flesta fallen. Har inte bestämt ännu vad som ska komma härnäst. Det är sånt som jag ligger och funderar över under morgontimmarna innan det är dags att stiga upp. Mitt mattlager är ganska omfattande nu, så det vore kanske dags att ägna sig åt något mindre skrymmande. Bordslöpare, kuddar, väskor ....

 

Onsdagen den 14 januari 2015 kl. 10:41

Rips | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Jag lovar....

Jag avlade för en gångs skull ett nyårslöfte om att slänga saker, som inte hade gjort någon nytta de senaste fem åren. Nu i januari startade jag med att öppna garderobsdörrarna här i arbetsrummet och faktiskt har ett par gamla datorer åkt iväg och likaså otjänliga kablar och datadisketter.  Nästa hotade plats är då bokhyllan. Där flockas, förutom en massa räkenskapshandlingar, ett par hyllmeter med visböcker och då framförallt: Snapsviseböcker. Visst har jag druckit en och annan snaps de senaste fem åren, men sällan har jag behövt bläddra i någon av dessa böcker, för det mesta finns lagrat på andra media. Men trots det kommer inte några visböcker att slängas. Snapsvisor, det är mitt liv de!

Har också avancerat in till klädkammaren. Där hänger en hel del representativa revisorskläder, som inte har använts på tio år. Kvaliteten är superb och skulle säkert palla att nyttjas i ytterligare tio år, men mina nuvarande arbetsdagar kräver en annan typ av klädsel. Så tyvärr, där kan jag inte längre försvara innehavet. Och till mattrasor duger de inte heller.

Suck! Det måste bli Kupan nästa!

 

Söndagen den 11 januari 2015 kl. 15:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Nytändning

God fortsättning önskar man alla än så länge. Det gäller också den kvarvarande ripsvarpen. Det är så typiskt! Nu är jag less!! Inspirationen tryter, men då tog jag hjälp av det grådaskiga vädret utomhus och startade upp en liten idyllisk regnskur med lite blixtinslag emellanåt. Tror inte att det kommer att bli en långliggare, men jag kom i alla fall igång efter helguppehållet.

 

Lördagen den 3 januari 2015 kl. 12:30

Rips | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Välkommen att klicka runt bland mina vävalster eller kanske bland dikter och bordsvisor. Ha så kul!

 

Kategorier

Allmänt

Bolsterväv

Gåsögon

Kattfotsmatta

Kypert

Noradräkten

Pärlor

Repslagning

Rips

Rosengång

Rug hooking

Tidningsmattor

Virkning

Väv

Väv

Vävstugan

Återvinning

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

LÄNKAR JAG FÖLJER

gudrunslappar.blogspot.com

trasmattan.blogspot.se/

torasvavstol.blogspot.se/

hannaleker.blogspot.se/

reragrug.blogspot.se/

irens-hobby.blogspot.se/

nastansjovavstuga.blogspot.se/

evabrittsbrusbod.se

 

 

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.