Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

Vad är det som händer?

Nu i vår har vi i vävstugan satt upp en trasmattsväv ,som fanns i senaste numret av Väv. Jag hann väva några decimeter på den, innan vi åkte en vecka till Sicilien. En guided rundtur med mycken intressant information och otroligt vacker natur. I Palermo fick vi några timmar på egen hand och där fastnade jag framför fönstret till en väskaffär. Det var speciellt en väska som drog till sig mitt intresse, så jag gick in och köpte den. När jag kom hem till vävstugan och satte mig i vävstolen, förstod jag med ens, varför jag fastnat för just denna väska. Det var ju mattvarpens ande, som följt med mig på resan!

 

Torsdagen den 12 maj 2016 kl. 17:04

Pärlor | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

Välkommen att klicka runt bland mina vävalster eller kanske bland dikter och bordsvisor. Ha så kul!

 

Kategorier

Allmänt

Bolsterväv

Gåsögon

Kattfotsmatta

Kypert

Noradräkten

Pärlor

Repslagning

Rips

Rosengång

Rug hooking

Tidningsmattor

Virkning

Väv

Väv

Vävstugan

Återvinning

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

LÄNKAR JAG FÖLJER

gudrunslappar.blogspot.com

trasmattan.blogspot.se/

torasvavstol.blogspot.se/

hannaleker.blogspot.se/

reragrug.blogspot.se/

irens-hobby.blogspot.se/

nastansjovavstuga.blogspot.se/

evabrittsbrusbod.se

 

 

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.