Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

Det finns hopp

Vi har nu bott tre månader i vår lägenhet och vi trivs jättebra! Nära till stadskärnan, shopping och kulturliv. Men: jag känner mig så sysslolös! Tillbringar kvällarna framför TV:n och tittar på fjantiga program. Saknar mitt skapande. Jag har även under mitt mest intensiva yrkesliv alltid ägnat mig åt någon typ av skapande. Oftast textilt, men även många andra varianter av hantverk.

Nu är det mesta på plats efter flytten, så nu är det dags att ta tag i mitt livsbehov. I flyttkartongerna finns många virknålar och stickor och garner, men jag känner inget behov av nya sockar och huvudbonader, så det får bli något annat.

I går var jag med i en workshop rubricerad korgbindning uppe i Medle med Karina Persson. Vi använde oss av mattrasor och näver och band små korgar, som ett första verk. Riktigt roligt och kommer att kunna ge ett andra liv åt alla små mattrasnystan, som finns med i flyttlasset.

Har du inte nog med korgar, tänker då någon. Jo, men ingen som jag har gjort själv.

 

 

Söndagen den 10 april 2016 kl. 21:55

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

Välkommen att klicka runt bland mina vävalster eller kanske bland dikter och bordsvisor. Ha så kul!

 

Kategorier

Allmänt

Bolsterväv

Gåsögon

Kattfotsmatta

Kypert

Noradräkten

Pärlor

Repslagning

Rips

Rosengång

Rug hooking

Tidningsmattor

Virkning

Väv

Väv

Vävstugan

Återvinning

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

LÄNKAR JAG FÖLJER

gudrunslappar.blogspot.com

trasmattan.blogspot.se/

torasvavstol.blogspot.se/

hannaleker.blogspot.se/

reragrug.blogspot.se/

irens-hobby.blogspot.se/

nastansjovavstuga.blogspot.se/

evabrittsbrusbod.se

 

 

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.